17.05.2013

Diyet Şenliği Nişantaşı'nda

Diyet şenliği evet yanlış duymadınız diyet ve şenlik bir arada..
Diyet yapmayı ızdırap, işkence, yoksunluk, mutsuzluk hissiyle bağdaştıranlara ezber bozan bir şenlik. Nişantaşı City's alışveriş merkezinin katları bugün ve yarın sağlıklı seçimlerle dolu. 16 Mayıs Perşembe günü sizlere bahsettiğim vücut analiziniz uzman eller tarafından yapılıp, yorumlanıyor. Eğer vücut yağ oranınız olması gerekenden fazla ise sizleri semtinizde, yakın diyetisyenlere yönlendiriyorlar ( elbette siz istekliyseniz )neden mi?? bu işi bilmeyenlerin elinde sağlıksız diyetler yapmayın, kendi başınıza aç kalarak bünyenizi yormayın, hasta olmayın diye!!!

Şenlikte sağlıklı besinler var. Süt ve süt ürünleri, doğal maden suları, sağlıklı ara öğün seçimleri, az kalorili dondurma, doğal tatlandırıcılar, doğal tatlandırıcı ile yapılmış muffin ve cookieler, kaliteli kahvaltılık gevrekler, az kalorili az yağlı bazı şarküteriler ve bitki çayları...

Elbette en tatlısı doğal çikolata ve kek standındakilerdi. Yeni tanıştığım Kadriye hanım kendi elleriyle hiç katkı maddesi olmayan, beyaz unsuz, şekersiz, yağsız ürünler hazırlamış. Ürün listesinde doğal ekmekler, galetalar, pekmez, bal var. Kakao oranı yüksek çiğ badem ile yaptığı doğal çikolatayı diyet döneminde tercih edebilirsiniz. Yeri Anadolu yakasında Moda'da imiş. İsterseniz doğal ürünlerden sipariş edebilirsiniz
http://www.kadish.com.tr/ )

Ve en sonunda İpek Hanımın çiftliği ile de tanışma fırsatım oldu. Bilenler bilir Aydın'ın Nazilli ilçesindeki organik ürünleri ile meşhur sipariş hattı. Ürün yelpazesi geniş ancak en hoşuma giden tam buğday unundan yapılmış lavaşlardı. Çok sevdiğimden olsa gerek ilk dikkatimi çeken o oldu. Elbette mevsimine göre, üretimine göre ürünler değişiyor. Yapmanız gereken internet sitesini ziyaret edip İpek Hanım'a mail atmanız.
http://ipekhanim.com/ipek_hanim_ciftligi/ciftlige_giris.html ) Mutlaka size ürün listesini gönderiyor ve seçiminizi yapıyorsunuz. Sağlıklı, organik, katkısız ürünler kapınızda oluyor.

Böyle bir organizasyonu 2. kez düzenleyen Diyetisyen dünyasına
http://www.diyetisyendunyasi.com/diyet/default.asp )  teşekkürler...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder